Spurs når en överenskommelse om lån av Kulusevski

Tottenham Hotspur har nått en överenskommelse med Juventus om en låneförflyttning av Dejan Kulusevski, enligt Sky Sports. Förutsatt att läkarundersökningen, som är planerad att äga rum på söndag i England, går som planerat och att det inte finns några ytterligare problem, kommer den 20-målade svenske landslagsmannen att tillbringa resterande delen av säsongen i norra London, och Spurs kommer sedan att ha möjlighet att göra affären permanent.

Skall bli kul att se Dejan i England

Tottenham Fotboll

Eftersom chefen Antonio Conte är angelägen om att lägga till en ny yttermittfältare i sina led försökte Spurs värva Luis Diaz från FC Porto, men när Liverpool gjorde sitt drag i samma riktning valde colombianen Anfield som destination och han har redan passerat läkarundersökningen med de sexfaldiga Europamästarna. Spurs var även intresserade av Adama Traore från Wolverhampton Wanderers, men spanjoren valde istället att återvända till Barcelona.

Kulusevski föredrar att spela på den högra anfallsflanken. Den här säsongen har han gjort totalt 27 framträdanden i alla tävlingar för Juventus, gjort två mål och tre assist.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *