Live streaming fotboll

Det har blivit populärt att streama fotboll och andra sporter direkt hos spelbolagen. Live streaming är en sorts webbaserad tjänst där du kan titta på matcher och tävlingar live helt gratis på din dator, mobil eller surfplatta. Genom att följa en match live så kan man även prova live betting. Om du tror dig veta vad som ska ske här näst i matchen så kan du dra nytta av det.

Förutom att du får en fördel om du sysslar med live betting så kan en gratis live stream även används som ren underhållning. Det kan vara värt att skapa ett konto bara för den sakens skull om man gillar att titta på fotboll och andra sporter.

Live Streaming Fotboll

Vad krävs för att få tillgång till live streaming hos spelbolagen?

Nästan alla spelbolag som erbjuder gratis live streaming kräver att man har ett registrerat konto med pengar på. Det kostar inget att titta på matchen men man måste ha pengar på kontot (som man senare kan ta ut). Du kan följa matcher från La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1 och mycket annat. Så länge du har ett konto hos ett spelbolag som erbjuder live streaming och saldot inte är 0 så brukar du få tillgång till live streaming.

Du kan sedan följa matcher och tävlingar från mängder av olika events direkt på deras hemsida i din dator, mobil eller surfplatta. Denna funktion bjuder spelbolagen på i hopp om att du även ska spela där. Det är klart att det är roligare att vara kund hos ett spelbolag som även erbjuder gratis live streaming.

Hur som helst så är det upp till en själv om man vill spendera några pengar alls hos spelbolaget. Man kan göra en insättning och titta på mängder av matcher och event utan att betala ett öre. När man sedan är nöjd så kan man ta ut pengarna som finns på kontot och tacka för sig. Tjänsten kan skilja något från spelbolag till spelbolag och därför så är det viktigt att noga läsa igenom reglerna för vad som gäller just där du vill spela.

Vilka matcher kan jag se?

Det varierar från spelbolag till spelbolag vad man kan se och vi återkommer längre ner med mer specifika detaljer. När du väl har registrerat dig hos ett spelbolag som erbjuder gratis live streaming så kan du klicka på ”Livestreaming-fliken” för att se ett schema på vad som visas när. Här kan man ofta se vad som visas en månad framåt.

Fördröjningar

Även om det heter live streaming och matchen sänds live så har den ofta en fördröjning på 5-10 sekunder. Det kan alltså förekomma en minimal fördröjning på några sekunder. Desto bättre internetuppkoppling som du har, desto mindre blir fördröjningen. Det kan vara bra att känna till om du sysslar med live betting. Då är det viktigt att veta när olika saker händer så fort som möjligt.

Spelbolag som erbjuder live streaming

Idag så finns det ett flertal spelbolag som erbjuder live streaming men utbudet varierar ganska kraftigt. Det gynnar oss eftersom man kan ha konto hos flera olika spelbolag och på så sätt bredda utbudet som man kommer åt. Här listar vi några spelbolag som vi tycker är intressanta.

  • Bet365 – Det kanske största spelbolaget på betting och odds. Här finns också en väl utvecklad live streaming där kunder erbjuds att följa tusentals matcher från flera olika av de största ligorna och sporterna i världen. Du hittar matcher från bland annat La Liga, Serie A, Bundesliga och Ligue 1. Du kan även livestreama fotbollsmatcher från FA-cupen och flera mindre ligor.
  • Betsson – Det här är kanske ett av de mest kända spelbolagen här i Sverige. Betsson erbjuder också sina kunde en live streaming tjänst. Man kan följa flera olika fotbollsligor runt om i världen och även en del tennis och NBA-matcher. Utbudet varierar och därför så är det bäst att själv titta in hos Betsson.
  • Unibet – Precis som Betsson så är Unibet ett välkänt spelbolag här i Sverige. Man erbjuder ett stort urval av live streaming och man ligger i den absoluta toppen när det kommer till live-streaming. Om du har ett konto hos Unibet med pengar på så kan du bland annat följa NHL, UFC och ett flertal fotbollsligor.
  • Leo Vegas – Även om Leo Vegas inte är ett nytt spelbolag så är man ganska nya på live streaming. Det hela startade i början av sommaren 2017 och nu för tiden så har man en väl utvecklad live streaming tjänst. Som kund kan man streama många olika fotbollsevenemang och du kan bland annat följa Champions League och Europa League kvalen. Det finns även en del lite mer ovanliga ligor som du inte kommer åt hos så många andra.
  • Betsafe – Även Betsafe erbjuder live streaming. Det är mer inför lite större events som det ibland erbjuds live streaming från fotboll, tennis och ishockey. Du kan enkelt se vad som sänds när i deras veckoschema.

Gör så här för att komma igång

Om du har bestämt dig för att prova sport streaming hos ett spelbolag så behöver du skapa ett konto. Du följer instruktionerna hos bettingbolaget och får ofta ett erbjudande på en betting bonus när du gör din första insättning. Det mest vanliga här är att du dubblar din insättning upp till 1000 kronor om du utnyttjar bonusen. Tänk bara på att bonusen måste omsättas innan du kan ta ut pengarna och att det kan finnas en del regler och villkor kopplade till oddsbonusen. Du kan även välja att strunta i bonusen. Därefter så är det mycket enkelt.

Logga in på ditt konto hos det aktuella spelbolaget.
Se till att du har ett positivt saldo på kontot, annars behöver du göra en insättning.
Om du spelar i mobilen så kan du behöva ladda ner deras app.
Ta reda på vilka matcher som du kan livestreama. Dessa brukar vara utmärkta med en TV eller liknande.
Klicka på den match som du vill se.
Luta dig tillbaka och njut av gratis underhållning.
Det kan krävas att du installerar Adobe Flash Player eller Java Script om du inte redan har det.

Cmore äger en del rättigheter

En del saker går inte att streama hos spelbolagen och det beror ofta på att Cmore har köpt upp rättigheterna. Det är bland annat därför som man inte kan följa Allsvenskan via gratis live stream. Konstigt nog så verkar det gå att streama Allsvenskan hos spelbolagen om man befinner sig utanför Sverige och det kan vara bra att känna till när man reser.

Slutord: Live Streaming

Även om man inte sysslar med gambling eller betting så kan live streaming hos spelbolagen vara ett bra alternativ. Har man karaktär att inte spela för pengarna på kontot så kan man njuta av många spännande matcher framöver. Om du gillar betting så är det ett perfekt komplement. Många av matcherna som vi skriver betting tips inför går att streama hos spelbolagen. Då blir det extra intressant när man kan se matchen utan att det kostar några pengar. Vi brukar skriva ut i våra speltips om matchen går att streama.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *